21 Haziran 2008 Cumartesi

Hırvatistan maçı

Bilgisayarda oyun oynarken işler kötü gidince hile kodu yazarsınız ya, hah işte söleyin lan hanginiz hile yapıyo dedirten şey, maç da değil lan!
there is nothing left for me, 21.06.2008, ek$i sozluk.

2 yorum:

anonim dedi ki...

Bazı oyunlarda "God Mode" olarak yazılır hile kodu. Gerçekten son üç maçtır Türk Milli Takımı birçoklarının aklının alamadığı bir şekilde maç kazanıyordu. Avrupa basının bunu "çılgınlık" olarak nitelendiriliyordu. Son maçta gördük ki Almanlar da "Gott Modus" kullanıyormuş. Gary Lineker'in tanımıyla, “Futbol basit bir oyundur. 22 kişiyle oynanır. Top bir o yana, bir bu yana gider, sonunda Almanlar kazanır”. Maalesef tarih muhteşem futbol oynayan cesur Türkleri değil, itici ve kötü oyunlarına rağmen şampiyon Yunanlıları hatırlayacak. Bu kadar yaklaşmışken herşeyin son anda elinizden kayıp gitmesi, belki de olayın en acı veren tarafıdır. İsviçrelilerin, Çeklerin ve Hırvatların acısını anlıyor ve paylaşıyoruz...

Melike Demirbağ Kaplan dedi ki...

En azından 3 maç için o sözü "Futbol basit bit oyundur... ve sonunda Türkler kazanır" şekline dönüştürebilmiş olmak da güzel bir şey tabii.

Ve bence kupayı İspanya alır.